zaterdag 14 februari 2015

De 4de editie kent haar winnaar!

Een vrijdag de dertiende kan niet voor iedereen ongelukkig eindigen. Bruudruuster mag zich kloek op de borst roffelen, want zij schreven de vierde Leopoldquiz op hun naam en deden dat met glans. Gefeliciteerd.
Vur d'Leut bleef hen lang in de nek hijgen, maar moest uiteindelijk toch het onderspit delven. Zij hielden de winnaars van vorig jaar echter mooi achter zich, Pelter Skelter.

Voor aanvang bleken de gegadigden voor de laatste plaats erg talrijk, maar al snel bleek dat de Albronners die plek met verve een avond lang wisten te bekleden.

Bedankt aan alle deelnemers ... jullie waren top.

Update:
  • In totaal bleken er na afloop van de 7 spelrondes (én een rode draad) 9 antwoordenformulieren foutloos te zijn ingeleverd.
  • Pelter Skelter spande hierin de kroon met R 1, 5 en 7 terwijl Bruudruuster R 4 en 6 zonder fouten indienden. Vur D’Leut deed dat in R 3 en 7. Verder konden De Snollebollekes ook een feilloze R 4 voorleggen en deed het triumviraat Veni, Bibi, Vomui dat met R 6.
  • Met voorsprong de makkelijkste ronde bleek ‘the Voice’. Daarin werd gemiddeld 84% gehaald, de ‘rode draad’ leverde een percentage van 78% op, de 'linken' 79%. De slechtst gemaakte ronde bleek ‘van A tot Z’ waarop door de zaal 60% werd behaald.
  • De 37 deelnemende ploegen behaalden een over-all gemiddelde van 73.1% … lang niet slecht!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten